Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/i33291/varme-kulde.dk/web/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

 

VVS-installatør

Som autoriseret VVS-installatør står vi klar til at hjælpe med dine VVS-opgaver. Vi udfører alle VVS-opgaver, for private og erhverv - Ingen opgave er for stor eller lille. Vi har mange års erfaring og mange tilfredse kunder, så vi kan helt sikker også hjælpe dig i mål med dit projekt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Fra værkstedet i Ringkøbing hjælper vi vores kunder med VVS-opgaver i et bredt spænd fra udskiftning af en enkelt vandhane til totalrenoveringer og nybyggeri. Vi udfører opgaver inden for vand, varme, sanitet og ventilation i såvel private hjem som i virksomheder og institutioner. Vi tilbyder bl.a. salg, service og rådgivning indenfor følgende:


VVSgarantiVi er medlem af Håndværkergaranti, som sikre dig garanti for veludført arbejde - Med garantien er du sikre, at arbejdet udføres korrekt. Vi har brugt mange år på at opbygge en stor tillid hos vores kunder, og håndværkergarantien skal være med til at opbygge denne tillid hos nye kunder.


Service og kvalitet i højsæde

Servicevognen er indrettet som rullende værksted, så vi hurtigt og med kort varsel kan løse alle typer opgaver. Vi har stor fokus på kvalitet, både ved de produkter vi sælger og det arbejde vi udfører - Dette koncept starter ved den første kontakt og følges til døres med løbende service og rådgivning.

Vi gennem årene udført mange opgaver for mange forskellige kunder, hvilket har givet os stor erfaring inden for faget - Som kommer dig til gode, da vi kender udfordringerne og ikke mindst kan hjælpe med optimale løsninger.

Særligt har vi mange kompetencer når det kommer til salg og service af storkøkkener og udstyr til storkøkkener. Desuden har vi de sidse mange år installeret mange varmepumper, til stor glæde for vores kunder.

Vi samler på glade kunder, og sørger altid for at arbejdet udføres til tiden og til kundens fulde tilfredshed - Faste priser og kvalitet er vores stærke side, som sikre dig en optimal løsning til den rigtige pris. Vi har den faglige kunnen til at løse enhver opgaven inden for VVS.

vvs-installatør

Søndergaard Køleteknik & VVS er din garanti for:

  • - At arbejdet bliver udført efter gældende lov
  • - At arbejdet udføres med de rigtige materialer
  • - Der er garanti på arbejdet
  • - Døgnvagt, hvis der opstår akutte problemer
© 2019 Søndergaard Køleteknik & VVS

Please publish modules in offcanvas position.