Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/i33291/varme-kulde.dk/web/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

 

køleteknik

Køleteknik

Søndergaard Køleteknik & VVS er et sertificeret kølefirma. Med vores autorisation som kølemontør har vi de nødvendige kompetencer til at arbejde med alle typer af køleanlæg - herunder varmepumper, kølerum m.m. Vi beskæftigere os med en lang række opgaver inden for køleteknik.

 


 

kølerumKølerum og fryserum

Vi står for salg og montage af kølerum af høj kvalitet. Vi arbejder med to typer kølerum, som sikre dig netop det kølerum, som passer til dine behov.

Standardkølerum

Standardkølerum er kølerum, som er opbygget af moduler i forskellige størrelser, som sammensættes med et færdigproduceret køleanlæg. Men denne type køleanlæg er prisen lav, da rummet i princippet leveres som et samlesæt. Vi har gode erfaringer med salg af denne type anlæg til både resturanter, campingpladser og virksomheder.

Specialkølerum

Specialkølerum kan også bestå af moduler, men er som udgangspunkt kølerum der skal opfylde specielle krav til f.eks. isoleringsevne m.m. Ved specialkølerum har vi mulighed for at bygge køleanlæget selv for at opnå den ønskede effekt. Vi har erfaringer med denne type anlæg til f.eks. minkavlere.

Alle vores kølerum installeres naturligvis så branchestandarder og lovgivningen overholdes. Vi har fokus på kvalitet og den rigtige løsning til en go pris.

 

fryserumBrugte kølerum og fryserum

Når et kølerum eller fryserum af forskellige årsager skal nedtages, gælder det ofte, at selve rummet og køleanlægget stadig kan fungere optimalt i mange år.

Nedtagning af bruge kølerum og fryserum

Vi kan stå for nedtagning af kølerum og fryserum. Kontakt os hvis du gerne vil af med dit køleanlæg på en miljørigtig måde efter gældende lov. Vi nedtager alle typer anlæg og kan i nogle tilfælde tilbyde, at købe dig gamle kølerum eller fryserum.

Salg af brugte kølerum og fryserum

Da en del af vores forretning omhandler, nedtagning og køb af brugte kølerum og fryserum har vi også løbende brugte kølerum og fryserum til salg. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre hvad vi har på lager netop nu.


 

køleskabStorkøkkenudstyr

Vi kan levere og installere alt til storkøkkenet. Vi står for alt lige fra mindre reperationer af eksisterende køkkender, salg af nyt storkøkkeninventar og salg og rådgivning ved komplette løsninger.

Lav pris på storkøkkenudstyr

For at sikre dig en lav pris på dit storkøkkenudstyr, har vi stort set ikke noget lager i ringkøbing. Vi bestiller derfor først varen, når du har bestilt vares hos os. Dette betyder, at hvis du kan vente et par dage kan vi sikre dig en lav pris af køkkenudstyr af høj kvalitet. Vi har en fast tysk leverandør, som sikre dig køkkenudstyr af høj kvalitet.

 

lufttilvand-varmepumperVarmepumper

Vi kan levere og montere alle typer varmepumper, og har mange års erfaring inden for dette område. Vi sælger kun kvalitetsvarmepumper fra anerkendte everandører.

Varmepumpetyper

Vi sælger alle typer varmepumper. Her på siden har vi oplistet priser på de mest populære modeller. Du er altid velkommen til at kontakte os for priser på varmepumper, som ikke findes her på siden.


 

Rådgivning

Vi står altid klar med rådgivning, som sikre dig det rigtige valg og højeste kvalitet ved installation, vedligehold og reparation af alle former for køleanlæg. Vi arbejder med anlæg i alle størrelser, fra små køleskabe til store industrianlæg.

 

Kvalitet

Søndergaard Køleteknik & VVS har fokus på kvalitet i alle opgavefaser hvad enten det er projektering og rådgivning, levering og montering eller service og opretholdelse af garantier – Og gælder for alle vore arbejdsområder.

Af samme årsag forhandler og servicerer vi f.eks. heller ikke discountvarmepumper fra varehuse mv. da vi ikke kan stå inde for kvaliteten af disse.

 

Aut. kølemontør og aut. VVS-installatør
-En stærk kombination

At Søndergaard Køleteknik & VVS både er autoriseret kølemontør og- VVS-installatør giver os en stærk tværfaglig forståelse. Det betyder, at vi kan gennemskue den bedste løsning, og tilbyde kombinationsmuligheder mellem fagene – Dette sikrer dig den bedste løsning tilpasset situationen.

© 2019 Søndergaard Køleteknik & VVS

Please publish modules in offcanvas position.